Spoelbakken

Een aanrechtblad of keukenblad van natuursteen geeft uw keuken een stijlvolle uitstraling. Natuursteen aanrechtbladen zijn in vele soorten, kleuren en afwerkingen leverbaar. Ook kunnen we massieve en gelijmde spoelbakken leveren. Met een bijpassende smetplint, achterwand en vensterbank maakt u de keuken compleet.

Bij een aanrecht- of keukenblad van natuursteen hoort ook een mooie spoelbak die past bij de stijl van de keuken. De spoelbak wordt dagelijks intensief gebruikt. Wanneer u kiest voor een spoelbak van een sterk, duurzaam en kwalitatief hoogwaardige materiaal, dan heeft u hier lang plezier van. Bij Van Leeuwen Natuursteen leveren we de volgende spoelbakken:

• Massieve natuursteen spoelbakken • Gelijmde natuursteen spoelbakken • Tegeltjes spoelbakken • RVS spoelbakken

De natuursteen spoelbakken worden meestal gemaakt van dezelfde natuursteensoort als het aanrecht- of keukenblad. De door Van Leeuwen Natuursteen geleverde natuursteen spoelbakken worden op maat gemaakt.

Massieve natuursteen spoelbakken

De massieve natuursteen spoelbakken worden uit één blok graniet of hardsteen gefreesd. Hierbij ontstaat een spoelbak met mooie afgeronde hoeken, waardoor deze goed schoon te houden is. De natuursteen spoelbakken kunnen naar wens uitgevoerd worden met Amsterdams of kraalprofiel, in gezoete of gepolijste afwerking. Massieve natuursteen spoelbakken zijn altijd uitgevoerd met een aflopende bodem en een zeefkorf. Deze bakken zijn geschikt voor gebruik als onderbouw spoelbak. Hierbij moet uw werkblad voorzien zijn van een onderbouw uitsparing.

Gelijmde natuursteen spoelbakken

Gelijmde natuursteen spoelbakken kunnen uit hetzelfde materiaal gemaakt worden als het werkblad. Ook deze spoelbakken hebben een aflopende bodem en zeefkorf. Deze spoelbakken zijn geschikt voor gebruik als onderbouw bak. Hierbij moet uw werkblad voorzien zijn van een onderbouw uitsparing.

RVS spoelbakken

Een onderhoudsvriendelijke RVS spoelbak pas bij elk type keuken. Van strak en modern tot een keuken met een klassieke uitstraling. De RVS spoelbakken uit het assortiment van Van Leeuwen Natuursteen zijn van de merken Reginox en Franke. Het assortiment is zeer groot. Zo levert Van Leeuwen Natuursteen diverse formaten enkele of dubbele RVS spoelbakken in een onderbouw, vlakbouw of opbouw uitvoering.

Tegeltjes spoelbakken

Een tegeltjes spoelbak past zeer mooi bij een keuken met een landelijke uitstraling. De tegeltjes zitten stevig in een RVS of kunststof buitenbak gelijmd. De bakken zijn geschikt als onderbouw spoelbak. Hierbij moet uw werkblad voorzien zijn van een onderbouw uitsparing.

Heeft u een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op