Deuromlijsting

Deuromlijstingen / Gevelplinten

Een deuromlijsting is een natuursteen versiering rondom een deur of ingang. Meestal steekt deze iets naar voren. Ter verfraaiing van een woonhuis kan bijvoorbeeld de voordeur voorzien worden van een natuursteen omlijsting. Meestal wordt de omlijsting van hardsteen gemaakt. Een natuursteen gevelplint is een stootlijst of beschermlijst onderlangs de muur. Deze natuursteen plint wordt toegepast ter verfraaiing van de gevel en het beschermen van de onderrand van de muur tegen stoten en opspattend vuil tijdens een regenbui.

Een deuromlijsting is een natuursteen verfraaiing rondom een deur of ingang. Meestal toegepast bij een voordeur of entree van een woonhuis. Vaak wordt hardsteen gebruikt. Op de deuromlijsting kan een huisnummer en eventueel ook een maan gemaakt worden.

Een natuursteen gevelplint is een stootlijst of beschermlijst onderlangs de muur. Deze natuursteen plint wordt toegepast ter verfraaiing van de gevel en het beschermen van de onderrand van de muur tegen stoten en opspattend vuil tijdens een regenbui.

Heeft u een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op