Grafstenen Maasdriel

Van Leeuwen Natuursteen Maasdriel worden vanuit onze vestiging in Beneden Leeuwen geleverd. Daar beschikt we over een showroom en een eigen werkplaats. Een groot aantal voorbeelden van de gedenktekens die er in de regio verkocht worden zijn er te bekijken. Onze medewerkers staan tot uwer beschikking om u te begeleiden in het keuzeproces van een gedenksteen. Begraafplaatsen en er zijn er nogal een paar in de gemeente Maasdriel, hebben allemaal verschillende voorschriften ten aan zien van materiaal gebruik en maatvoering.

Wij komen op al deze begraafplaatsen en kennen dus ook de mogelijkheden. Er zijn ook nogal wat keuze mogelijkheden, daarbij kan het om het model gaan, de kleur van de natuursteensoort, het opschrift, het lettertype. Laat u de letters instralen of kiest u toch bronzen letters. In alle situaties gaat het erom dat u de tijd neemt om tot een juiste beslissing te komen. Het heeft geen haast en uiteindelijk kijkt u jarenlang tegen het eindresultaat aan. Voor uw wensen vindt u bij van Van Leeuwen een geduldig oor.

Van Leeuwen Natuursteen kunt u vinden aan de Zijdeveld 85 a 6658KV Beneden Leeuwen

Telefonisch bereikbaar onder 0487 591880

Per mail op: info@vanleeuwennatuursteen.nl

Grafmonumenten in Maasdriel, vele mogelijkheden

Ons werkgebied omvat de Gemeente Maasdriel met de begraafplaatsen in de volgende plaatsen:

Alem Rooms Katholiek kerkhof H. Hubertus Amerzoden Rooms Katholieke Begraafplaats Willibrordus Kasteellaan 5324 JR Hedel Rooms Katholiek kerkhof H Willibrordus Koningin Wilhelminastraat 5231 TC De begraafplaats ligt achter de kerk in Hedel en verdient met recht de naam kerkhof. Alle graven zijn in dezelfde richting georiƫnteerd en liggen achter elkaar. Er is een hoofdpad zichtbaar en er zijn verder geen tussenpaden.

Hedel Algemene Begraafplaats

Heerewaarden Gemeentelijke Begraafplaats

Aan het eind van de 19e eeuw is de begraafplaats aangelegd door de voormalige gemeente Heerewaarden. Tot ver in de 20e eeuw lag de begraafplaats buitendijks dat wil zeggen zou onderlopen bij zeer hoog water. Later is de begraafplaats opgehoogd tot dijkhoogte. De begraafplaats is omzoomd door hoog opgaande bomen met daarachter een beukenhaag. Wat leidt tot intieme grafvakken. Aan de dijk ligt een neoclassicistische toegangshek. Op de begraafplaats zelf staat wat taxus maar is verder weinig groen aangebracht.

Hurwenen Rooms Katholiek kerkhof en Algemene begraafplaats

Kerkdriel Nederland Hervormd begraafplaats

Kerkdriel Rooms Katholiek H. Martinus kerkhof Leijensteinstraat 5331 CT

Rossum Algemene begraafplaats H.C. de Jonghweg 2

Velddriel Rooms Katholiek kerkhof H. Martinus Voorstraat 5331 JW

Meer over Maasdriel

Tot 1944 heette de gemeente Driel de bezetter veranderde dat in Maasdriel om verwarring met Driel bij Heteren te voorkomen. De gemeente bestaat uit elf kernen: Alem, Ammerzoden, Hedel, Heerewaarden, Hoenzadriel, Hurwenen, Kerkdriel, Rossum, Velddriel, Well en Wellseind. Sinds 1999 is dit de nieuwe fusiegemeente. Het gebied waar al deze plaatsen liggen is al een heel oud gebied met een lange geschiedenis. In Kerkdriel staat het gemeentehuis. De gemeente heeft zelfs twee kastelen binnen haar grenzen. Kasteel Well en kasteel Ammersoyen.

Heeft u een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op

.