Grafstenen in Beuningen

Van Leeuwen Natuursteen uit Beneden Leeuwen levert ook In Beuningen grafmonumenten of urnenmonumenten of mini urnen. Ook op het gebied van grafaccessoires beschikken we over een uitgebreid assortiment

Van Leeuwen Natuursteen is een familiebedrijf met een uitgebreide showroom. In deze showroom kunt u ideeen op komen doen over alle mogelijkheden die u heeft op het gebied van gedenken van uw naasten.

Wij beschikken over vakmensen die elk ontwerp dat u maar kunt bedenken in eigen beheer kunnen realiseren en plaatsen. Of het nu het klassieke standaard werk is of het ontwerp op maat. Ook voor tweede grafopschriften bij bijzettingen bent u bij ons aan het goede adres. Bij Van Leeuwen kunt u het laten realiseren zoals u dat voor ogen staat. In de regio zijn wij goed bekend met de mogelijkheden van elke begraafplaats. En wat belangrijk is we hebben korte levertijden en zeer schappelijke prijzen.

Van Leeuwen Natuursteen kunt u vinden aan de Zijdeveld 85 a 6658KV Beneden Leeuwen

Telefonisch bereikbaar onder 0487 591880

Per mail op: info@vanleeuwennatuursteen.nl

Grafmonumenten in Beuningen, vele mogelijkheden

Beuningen: kent twee Begraafplaatsen

Algemene Begraafplaats “Haaghove” van Heemstra weg Beuningen

Rooms Katholieke kerk Beuningen aan de Dorpssingel 1

Weurt:

Kerkhof Rooms katholieke St Andreaskerk Kerkstraat

Ewijk:

Room Katholieke Begraafplaats Ewijk aan de Julianastraat

Winssen:

Rooms-katholiek Kerkhof Antonius van Padua aan de Notaris Stephanus Roesstraat Winsen

Meer over Beuningen

In Overijssel ligt ook een Beuningen maar hier gaat het over Beuningen Gelderland. Dat Beuningen ligt aan de Waal. Beuningen bestaat sinds 1980 behalve uit het dorp Beuningen uit de kerkdorpen Ewijk, Weurt en Winssen. Er wonen ruim 25331 mensen. Het ligt in het Rijk van Nijmegen met het belangrijke knooppunt Ewijk van de A73 vlak bij. Beuningen kent nogal wat nieuwbouwwijken waar het wonen aan het water centraal staat. Beuningen wordt momenteel gezien als groeikern en voorstad van de gemeente Nijmegen.

Heeft u een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op

.