Grafstenen Beneden-Leeuwen

Van Leeuwen Natuursteen beschikt over een eigen werkplaats en een showroom met gedenktekens in alle soorten en maten die er in de regio verkocht worden. Er staat een team van medewerkers tot uw beschikking. Zij begeleiden u in de keuze voor de gedenksteen. Het contact loopt steeds via een medewerker, maar de anderen weten er ook van. Bij het keuzeproces voor de gedenksteen komt nogal wat kijken, omdat begraafplaatsen allerlei verschillende verordeningen hanteren over wat er wel en niet mag op de begraafplaats. Dat is niet uw probleem maar het onze.

Wij kennen de weg op alle begraafplaatsen in de regio en weten wat er allemaal kan. In het keuze proces voor de grafsteen, zullen wij u dan ook helpen met het nemen van de juiste beslissingen. En er is nogal wat te kiezen, het model, de kleur van de natuursteensoort, het opschrift, het lettertype. Of u de letters laat instralen of toch bronzen letters kiest. In alle situaties gaat het erom dat u de tijd neemt om tot een juiste beslissing te komen. Het heeft geen haast en uiteindelijk kijkt u jarenlang tegen het resultaat aan. wij van Van Leeuwen staan voor u klaar, bent u overtuigt? Maak dan een afspraak bij ons in de showroom.

Van Leeuwen Natuursteen kunt u vinden aan de Zijdeveld 85 a 6658KV Beneden Leeuwen

Telefonisch bereikbaar onder 0487 591880

Per mail op: info@vanleeuwennatuursteen.nl

In ons werkgebied van de gemeente West Maas en Waal

Kerkhof Rooms Katholieke Heilige Alphonsuskerk Zandstraat 77 Beneden Leeuwen.

Achter de Alphonsus de Liguori kerk is deze traditionele katholieke begraafplaats te vinden. Met natuurlijk een prachtige Calvarieberg waar rond om heen de priester graven te vinden zijn. De begraafplaats kent een opstelling in rijen grafstenen die tegen over elkaar geplaatst zijn. De Rooms Katholieke kerk die aan de Heilige Alphonsus de Liguori gewijd is, is een Rijksmonument. De neogotische kruis basiliek is van de hand van de architect C. Franssen. De kerk wordt gerestaureerd waarbij er op het hele dorp een beroep gedaan is om bij te dragen aan het behoud van de kerk.

Alphen Algemene Begraafplaats Greffelinsestraat 31 a 6626 AP

Alphen Rooms Katholieke Kerkhof St Lambertus Kerkstraat 6627 AJ

Altforst Rooms Katholieke Begraafplaats St Donatuskerk Kerkstraat

Altforst Oude Nederlands Hervormde Kerkhofje Kerkstraat 21

Appeltern Rooms Katholieke Begraafplaats Spitsestraat

Appeltern Nederlands Hervormd Kerkhof Maasdijk

Boven Leeuwen Nederlands Hervormd kerkhof Waalbandijk 21 6657 KB

Achter de klassieke in rondbouw vormgeven Nederlands hervormde kerk bevond zich een kleine begraafplaats van 200 m2 waar ruim 45 graven te vinden zijn.

Boven Leeuwen Rooms Katholieke Begraafplaats Pastoor Schoenmakerstraat 6657 CC

Via een prachtig vormgegeven hek met de tekst memento mori (gedenk te sterven) komt u op de begraafplaats die als een vierkant veld met behulp van de looppaden opgedeeld is in vakken. De totale begraafplaats is 1900 m2 en er zijn meer dan 260 graven te vinden op deze begraafplaats

Dreumel Kerkhof H. Barbara Kerk Rooijsestraat

Dreumel Algemene Begraafplaats Polstraat

Dreumel Nederlands Hervormd kerkhof kerkpad

Maasbommel Rooms Katholieke en Nederlands hervormde Begraafplaats Kerkstraat

Wamel Algemene Begraafplaats Hogeweg 1b 6659 AE

Wamel Rooms katholieke Begraafplaats Sint Victorstraat 4 6659 BP

Wamel Nederlands Hervormd Kerkhof Dorpstraat

Meer over Beneden Leeuwen

Beneden Leeuwen maakt deel uit van de gemeente West Maas en Waal en is al een gemeente waarbij de bewoning terug gaat tot de Romeinen. De Zandstraat in het dorp was ruwweg onderdeel van een antieke verbindingsroute met onder andere Noviomagum (Nijmegen). Beneden Leeuwen ligt niet ver van de Waal af die haar invloed steeds doet gelden met dijkdoorbraken in het verleden. Op dit moment maakt Beneden Leeuwen onderdeel uit van de gemeente West Maas en Waal, waartoe de plaatsen Alphen, Altforst, Appeltern, Dreumel, Maasbommel, Beneden Leeuwen en Wamel behoren.

Heeft u een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op

.