Gevelbekleding / Muurafdekkingen / Schoorsteenplaten / Poerafdekking

Natuursteen is uitermate geschikt voor het afwerken van kopgevels, muren en het afdekken van schoorstenen en poeren. Hierdoor wordt het onderliggende metselwerk beschermd tegen weersinvloeden.

Voor een goede werking dient de natuursteen muurafdekking voorzien te zijn van een waterhol zoals bij de raamdorpels. De natuursteen muurafdekking kan vlak uitgevoerd worden of met een ezelsrug. Hierbij is de afdekking aan twee zijde afwaterend. Een vierkante afdekking wordt ook wel met diamantpunt uitgevoerd. Hierbij is de afdekking aan 4 zijden afwaterend.

Heeft u een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op

muurafdekkers

Natuursteen is uitermate geschikt voor het afwerken van kopgevels, muren en het afdekken van schoorstenen en poeren. Muurafdekkers beschermen het onderliggende metselwerk tegen weersinvloeden. Verder beschermt de muurdekker de muur tegen al of niet opzettelijke beschadigingen van buitenaf. Vaak wordt hiervoor belgisch hardsteen gebruikt, in geschuurde afwerking.

Voor een goede werking dient de natuursteen muurafdekker voorzien te zijn van een waterhol zoals bij de raamdorpels. De natuursteen muurafdekking kan vlak uitgevoerd worden of met een ezelsrug. Hierbij is de afdekking aan twee zijde afwaterend. Een vierkante afdekking wordt ook wel met diamantpunt uitgevoerd. Hierbij is de afdekking aan 4 zijden afwaterend.

neem contact met ons op

muurafdekkers

muurafdekkers hardsteen

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren