Grafmonumenten

Omdat ieder persoon bijzonder is, is elk grafmonument uniek

Na het overlijden van een dierbaar persoon blijven de herinneringen en gedachten. In gedenktekens krijgen deze persoonlijke herinneringen vorm. Daarom zijn uw wensen en ideeën bij ons altijd het uitgangspunt voor het ontwerp van het grafmonument. Alle grafmonumenten komen in nauw overleg met de nabestaanden tot stand, waardoor het grafmonument een passende en persoonlijke nagedachtenis wordt.

grafmonumenten

Betrokkenheid van stap tot stap

Van Leeuwen Natuursteen vindt het vanzelfsprekend dat u zoveel mogelijk betrokken bent bij elke stap, vanaf de keuze van een grafmonument tot de plaatsing hiervan. Hierdoor ziet u uw ontwerp uitgroeien tot het grafmonument dat u voor ogen had.

Om u alvast een idee te geven van de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van grafstenen, ziet u op deze website een aantal voorbeelden. Hierbij ziet u zowel de klassieke als de eigentijdse modellen.

Graag wil Van Leeuwen Natuursteen u alle mogelijkheden laten zien en ontdekken. We nodigen u daarom ook van harte uit in onze showroom aan de Zijveld 85A te Beneden-Leeuwen. Maak een afspraak of loop gewoon even binnen en vraag vrijblijvend om meer informatie.

showroom grafmonumenten

showroom grafmonumenten