Exterieur

Natuursteen producten voor buiten

Natuursteen is een prachtig en tijdloos natuurproduct met een grote variatie aan kleuren en structuren. De mooie, bijzondere uitstraling van natuursteen verfraait de buitenkant van uw woning of bedrijfspand. Natuursteen is een duurzaam materiaal en daardoor uitermate geschikt om buitenshuis te gebruiken. Natuursteen is toepasbaar bij elk type woning of bedrijfspand en geeft het een luxueuze uitstraling. Elk natuursteen product is uniek, want elke steen is anders en wordt tijdens het gebruik alleen maar mooier.

Van Leeuwen Natuursteen is in het bijzonder gespecialiseerd in het verwerken van Belgisch Hardsteen in woningen of bedrijfspaden. Belgisch Hardsteen is veruit de meest gebruikte natuursteensoort voor buitentoepassingen vanwege zijn veelzijdigheid, relatieve slijtvastheid en prachtige tijdloze uitstraling.

Ontdek de verschillende toepassingen

Natuursteen is op vele manieren buitenshuis toe te passen. Bij Van Leeuwen Natuursteen kunt u terecht voor bijna al uw natuursteen producten. In onze steenhouwerij werken vakmensen die alles voor u op maat maken. Natuursteen kan gebruikt worden voor complete gevels, trappen en deur- en raamomlijstingen.

Ontdek de verschillende toepassingen

Natuursteen is op vele manieren buitenshuis toe te passen. Bij Van Leeuwen Natuursteen kunt u terecht voor bijna al uw natuursteen producten. In onze steenhouwerij werken vakmensen die alles voor u op maat maken. Natuursteen kan gebruikt worden voor complete gevels, trappen en deur- en raamomlijstingen. deurdorpels, raamdorpels en stofdorpels.

raamdorpel erker

raamdorpels erker

Bewaren

Bewaren